Removal company Leeuwarden

Zoekt u een adres waar u zeker bent van zorgeloos verhuizen? De Jong Verhuizingen is specialist in verhuizen van alle soorten inboedels. Zowel in binnen- en buitenland. Jaarlijks verhuizen de erkende verhuizers van De Jong Verhuizingen meer dan duizend particulieren en tachtig bedrijven.

Verhuizen zonder stress

De Jong Verhuizingen is een familiebedrijf dat al sinds 1916 actief is in de verhuiswereld. De Jong Verhuizingen heeft alle specialistische kennis in huis. Het motto van De Jong Verhuizingen: het bezorgen van een zorgeloze verhuisdag waar de klant met een tevreden gevoel op terug kijkt!

Verhuizen met garantie

De Jong Verhuizingen is dé erkende verhuizer uit Friesland. Als erkend verhuisbedrijf geniet u als klant van veel voordelen zoals een uitgebreide verhuisverzekering. Lees hier meer over de voordelen van erkende verhuizers.


Naast het verhuizen van uw inboedel kunt u ook bij ons terecht voor:

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u verhuisplannen? Neem dan contact met ons op. Of bel rechtstreeks met onze verhuisadviseur Folkert de Jong via zijn rechtstreekse telefoonnummer 06 4273 6437 of op 051 459 1362.

Removal company Leeuwarden