Senioren verhuizingen

De Jong Verhuizingen is haar de laatste jaren steeds meer gaan toeleggen op seniorenverhuizingen. Door de vergrijzing in Nederland wordt deze groep steeds groter. Bij De Jong Verhuizingen merken we dat deze doelgroep net iets meer zorg en aandacht nodig heeft.  

Verhuizen op oudere leeftijd is voor veel ouderen vaak erg lastig. Toch is voor veel senioren op een gegeven moment onvoorkombaar om te moeten verhuizen naar een aanleunwoning of een zorgcentrum. Behalve dat het een moeilijke periode is voor de ouders, is het ook een emotioneel moment voor de kinderen wanneer het ouderlijk huis verdwijnt. De Jong Verhuizingen helpt u graag op professionele wijze om deze periode onbezorgd te laten verlopen en neemt u deze zorgen graag uit handen. Een luisterend oor en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol.

Voor onze afdeling seniorenverhuizingen is Afke de Jong - Holtrop uw vaste aanspreekpunt. Als mede-eigenaresse van De Jong Verhuizingen neemt zij de begeleiding op haar voor het gehele verhuistraject van een seniorenverhuizing. Haar ruime ervaring in de thuiszorg en haar persoonlijke benadering, zorgt voor een fijne verhuisperiode voor ouder(s) en kinderen.  De extra diensten voor seniorenverhuizingen variëren van het ophangen van schilderijen, lampen en gordijnen en het op zijn plaats zetten van uw meubelen tot het volledige organiseren van de gehele verhuizing met in- en uitpakken, administratieservice en schoonmaakservice.

Heeft u vragen of wenst u een bezoek van onze verhuisadviseur?

Neem direct contact op

U kunt natuurlijk ook bellen: 0514 591 362.

Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.