Verhuizen naar Scandinavie? De specialiteit van De Jong Verhuizingen

Emigreren naar het buitenland is een grote stap om te nemen. Daarbij moet alles vlekkeloos verlopen. Verhuizen naar Scandinavië (Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden) is een specialisme van De Jong Verhuizingen. Daarom laten wij je graag zien hoe wij je hierbij kunnen helpen!

Wist je dat...

… De Jong Verhuizingen een internationaal verhuisbedrijf is en dat wij je gehele verhuizing kunnen regelen naar onder andere Scandinavië?

...wij zelfs een eigen 'Emigreren naar Scandinavië' website hebben waarop onder andere een actueel ritten schema zichtbaar is?

… de verhuizingen door onszelf worden verzorgd? Dus met onze eigen verhuiswagens én onze eigen betrouwbare vakmensen. De gehele verhuizing wordt onder eigen beheer geladen en gelost.

… wij in alle jaargetijden naar Scandinavië rijden, dus ook in de winter? Dat is mogelijk door de verhuiswagenverwarming, winterbanden en sneeuwkettingen waar onze vrachtwagens over beschikken. Zo kan onze eigen verhuiscrew, dat bestaat uit ervaren chauffeurs en verhuizers, het hele jaar door verhuizingen in Scandinavië uitvoeren. Onze chauffeurs kennen deze landen dan ook als geen ander en zijn uitstekend voorbereid op de soms barre weersomstandigheden in Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken.

Verhuizen naar Scandinavie in de winter

… wij je inboedel relatief goedkoop kunnen verhuizen naar Scandinavië? Dat komt door onze ‘groepage-verhuizing’. Hierbij worden verhuizingen van meerdere klanten gecombineerd tijdens de ritten naar Denemarken, Finland, Noorwegen of Zweden. Dat is veel goedkoper dan verhuizen, maar wel met de service en kwaliteit van een erkende verhuizer!

… door onze specialisme praktisch iedere week van de maand inboedels in Scandinavië ophalen of bezorgen bij onze klanten?

... wij in Zweden een eigen kantoor hebben van waaruit wij onze klanten nog beter kunnen bedienen en helpen?

… onze verhuisadviseur voor verhuizingen naar Scandinavië je begeleidt bij het verhuizen/ Tijdens het gehele verhuisproces is hij 24/7 je aanspreekpunt.

Arjan onze kracht in ZwedenArjan, onze man in Zweden

… wij je spullen kunnen bewaren in onze opslag? Alles wordt onder onze eigen mannen geladen in Nederland en weer gelost in Scandinavië.

… er op onze eigen site ook een checklist staat voor emigratie naar het buitenland? Zo kan je op eigen gemak nog eens rustig alle belangrijke zaken afvinken voor uw vertrek.

Gratis informatie ontvangen? 

Wil je meer informatie over verhuizen naar Scandinavië? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt voor specifieke vragen contact opnemen met onze verhuisadviseur Peter de Jong of bezoek onze speciale Scandinavië website.

Dit kan via mail: peter@dejongverhuizingen.com of telefoonnummer 06 133 74 890.

Ons team De Jong Verhuizingen

Meer tips?

Ben je je tot nu toe aan het oriënteren? Dan raden wij je aan om ons artikel 'Voorbereiding voor je verhuizing, wat te doen?!' zeker te gaan lezen.

Verhuizen naar Scandinavie? De specialiteit van De Jong Verhuizingen