Verhuizen en opslag

In de periode van de verkoop van uw oude woning en de aankoop van uw nieuwe, kan opslag van uw inboedel een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld als de oude woning al verkocht is voordat u een nieuwe woning heeft gevonden, of wanneer u er nog niet in kunt. Ook als u voor langere tijd naar het buitenland gaat, kunt u uw inboedel laten opslaan door De Jong Verhuizingen.

Inboedelopslag

U kunt uw spullen door ons te laten ophalen of u kunt ze zelf komen brengen. Wanneer u ervoor kiest dit aan ons uit te besteden, worden uw eigendommen door onze vakmensen zorgvuldig in inboedelboxen (10 m³) of in inboedelcontainers (33 m³) geladen. Ons verhuisteam maakt tijdens het verpakken van uw inboedel gebruik van verhuisdekens en diverse verpakkingsmaterialen. De inboedelboxen en opslagcontainers staan in een geklimatiseerde en stofvrije opslagloods. Deze opslagloods is met een modern alarmsysteem beveiligd tegen brand en inbraak.

Wanneer u daaraan toe bent, zetten we de containers met de vorkheftruck in de verhuiswagen, zodat we alles gelijk vanuit de opslagcontainers het nieuwe huis in kunnen brengen. Uw spullen worden dan keurig op de juiste plaats gezet, zodat u ze direct naar eigen wens kunt indelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van inboedelopslag? Neem dan vrijblijvend contact op via 0514 591362 of vraag een offerte aan.

Verhuizen en opslag