Senioren verhuizen

De Jong Verhuizingen is zich de laatste jaren steeds meer gaan toeleggen op seniorenverhuizingen. Met de vergrijzing komen er steeds meer ouderen. De Jong Verhuizingen ziet dat deze doelgroep net iets meer zorg en aandacht nodig heeft.  

seniorenverhuizingen, wij nemen uw zorgen uit handen

Voor veel senioren is een verhuizing naar een aanleunwoning of een zorgcentrum op een gegeven moment onvermijdelijk. Zulke verhuizingen zijn gevoelsmatig vaak moeilijk. Voor de ouderen zelf én voor de kinderen, die afscheid moeten nemen van het ouderlijk huis. In deze periode neemt De Jong Verhuizingen u veel zorgen uit handen. Door te luisteren, door goed overleg en door op de juiste dingen te letten.

Aanspreekpunt seniorenverhuizingen

Voor onze afdeling seniorenverhuizingen is Peter de Jong uw aanspreekpunt. Hij neemt als mede-eigenaar van De Jong Verhuizingen de begeleiding voor het gehele verhuistraject op zich. Dit doet hij samen met Nynke Schootstra. Zij heeft vanuit haar zorgachtergrond hier veel ervaring mee en neemt zowel de begeleiding tijdens en voor de verhuizing uit handen maar ook de administratieve voorbereiding.

nynke zorgverhuizing2Nynke weet wat er speelt en wat er nodig is bij seniorenverhuizingen. Daardoor zorgt zij voor een prettige en soepele verhuisperiode voor ouder(s) en kinderen. 

De extra diensten voor seniorenverhuizingen variëren van het ophangen van schilderijen, lampen, gordijnen en meubelen plaatsen tot de organisatie van de volledige verhuizing met in- en uitpakken, administratieservice en schoonmaakservice.

Wilt u meer weten over senioren verhuizingen? Neem dan vrijblijvend contact op via 0514 591362 of vraag een offerte aan.

Senioren verhuizen