Verhuizen

De Jong Verhuizingen - Dé erkende verhuizer voor een zorgeloze verhuizing

Heeft u verhuisplannen? Kies dan voor een zorgeloze verhuizing! De formule: kwaliteit in de ruimste zin, jarenlange ervaring en vakmensen die weten hoe zij de zaken moeten aanpakken. Letterlijk en figuurlijk. In alle verschillende verhuissituaties. En niet alleen tijdens de verhuizing zelf, maar gedurende de gehele verhuisperiode.

Hoge kwaliteit door ervaring en vakbekwaamheid 

Bij een verhuizing is een strakke planning essentieel. Die garanderen wij als we voor u aan het werk gaan. Want u kunt op ons rekenen. Dankzij vakbekwaam personeel en een breed scala aan verhuishulpmiddelen.

Bij De Jong Verhuizingen zijn uw spullen in goede handen. Wij bieden een totaaloplossing voor iedere verhuizing en voor ieder budget. Of het nu om alleen uw grote inboedelstukken gaat óf om de gehele verhuizing.

Wij kunnen zelfs uw gehele verhuizing uit handen nemen. Bij deze all-in verhuizingen zal de Jong Verhuizingen zorg dragen voor het gehele verhuisproces. Van het in- en uitpakken van uw eigendommen tot het demonteren en monteren van bedden en kasten.

Om een verhuizing optimaal te organiseren, komt onze verhuisadviseur van tevoren bij u langs om een persoonlijke offerte voor u te maken.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook: