Verhuizen naar Nederland

Als u gaat verhuizen naar een ander land, dan is dat vaak een spannende periode. Wij helpen u graag op alle mogelijke manieren, zodat we alle zorgen rondom de verhuizing bij u weg kunnen nemen.

Een zorgeloze emigratie naar Nederland

Als u (terug) gaat emigreren naar Nederland komt er een hoop op u af. Naast het daadwerkelijk verhuizen van uw waardevolle spullen moeten er ook andere dingen geregeld worden, zoals het zoeken van een huis en alles wat daarbij komt kijken. De Jong Verhuizingen zorgt ervoor dat uw spullen snel en veilig in Nederland aankomen, zodat u zich snel thuis zult voelen.

Zo gaan wij te werk

Wij komen graag bij u op bezoek (of maken een afspraak via Skype als u niet in Nederland bent) om uitgebreid met u de verwachtingen en wensen rondom uw emigratie door te nemen. Tevens adviseren wij u graag over de mogelijkheden en het proces van internationaal verhuizen. Op basis van ons intakegesprek ontvangt u van ons een offerte op maat en een verhuisplan.

Volledig ontzorgen

U kunt bij uw internationale verhuizing ook kiezen voor extra service, zoals de- en montageservice. Wilt u (een deel van) uw inboedel opslaan? Dat kan! U  kunt ook voor een langere periode uw inboedel bij ons opslaan.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over verhuizen naar Nederland? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt voor specifieke vragen contact opnemen met onze verhuisadviseur Peter de Jong, telefoonnummer 06 133 74 890.