Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen zonder stress

De Jong Verhuizingen heeft niet alleen veel ervaring met verhuizingen binnen Nederland, maar ook met internationale verhuizingen. Gaat u verhuizen binnen Europa of gaat u naar een ander continent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er niet alleen voor dat al uw waardevolle spullen op de gewenste eindbestemming terecht komen, maar wij regelen voor u ook alles wat er bij een emigratie komt kijken. Denk hierbij aan papierwerk zoals, verzekeringen douanepapieren en vervoersdocumenten. Onze verhuisadviseur staat voor u klaar om u te ontzorgen.

Zorgeloos internationaal verhuizen

De Jong Verhuizingen regelt uw gehele verhuizing naar iedere denkbare bestemming in de wereld. Binnen Europa doen wij de verhuizingen zelf, met onze eigen verhuiswagens en personeel. Voor verhuizingen naar buiten de Europese Unie werken wij nauw samen met partners en agenten die aangesloten zijn bij de FEDEMAC. FEDEMAC zorgt ervoor dat alle aangesloten verhuisbedrijven aan dezelfde kwaliteitsnormen voldoen. Dit geeft u de garantie die u van de erkende verhuizer mag verwachten.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe zo'n verhuistraject loopt? Allereerst maken we een afspraak voor een intake met de verhuisadviseur. Dat kan een persoonlijk intake aan huis zijn, maar dat kan bijvoorbeeld ook via Skype als uw adres in het buitenland is.

Naar aanleiding van de intake ontvangt u van ons een offerte met een verhuisadvies. Volledig afgestemd op uw wensen. Tevens bespreken we de verhuisplanning.

Als u wilt dat De Jong Verhuizingen de verhuizing voor u gaat regelen, dan kunt u ervoor kiezen om de spullen zelf in te pakken of om dit door onze specialisten te laten doen. Indien u dit zelf wilt doen ontvangt u van ons de verhuisdozen, inpakmateriaal en u krijgt een inpakinstructie.

Indien gewenst kunnen wij ook de inboedel (de)monteren en u kunt ook gebruikmaken van onze inboedelopslag. Ook als u voor een langere tijd naar het buitenland gaat kunt u hier gebruik van maken.

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met onze verhuisadviseur Peter de Jong, telefoonnummer 06 133 74 890.

 

Bekijk ook: