Removal company Groningen

Heeft u verhuisplannen? Kies dan voor een zorgeloze verhuizing! De Jong Verhuizingen is dé erkende verhuizer voor een zorgeloze verhuizing. Wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven en zorginstellingen in binnen- en buitenland.

Onbezorgd verhuizen

Dat kan! De Jong Verhuizingen kan uw gehele verhuizing uit handen nemen, van het verhuizen van uw spulletjes tot het schoonmaken van uw woning.

Bij De Jong Verhuizingen zijn uw spullen in goede handen. Wij bieden een totaaloplossing voor iedere verhuizing en voor ieder budget. Of het nu om alleen uw grote inboedelstukken gaat óf om de gehele verhuizing.

Verhuizen met garantie

De Jong Verhuizingen is een erkende verhuizer. Als erkend verhuisbedrijf geniet u als klant van veel voordelen zoals een uitgebreide verhuisverzekering. Lees hier meer over de voordelen van een erkende verhuizer.


Naast het verhuizen van uw inboedel kunt u ook bij ons terecht voor:

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u verhuisplannen? Neem dan contact met ons op. Of bel rechtstreeks met onze verhuisadviseur Folkert de Jong via zijn rechtstreekse telefoonnummer 06 4273 6437 of op 051 459 1362.

Removal company Groningen