Samenwerking tussen De Jong Verhuizingen en HALO Removal Logistics

Vanaf 1 januari 2024 zullen de krachten van De Jong Verhuizingen en HALO Removal Logistics zich gaan bundelen. Beide verhuisbedrijven zullen zich in de samenwerking gaan richten op de internationale verhuiswereld.

Wereldwijd netwerk van verhuisagenten

Door de samenwerking tussen De Jong Verhuizingen en HALO Removal Logistics versterken ze hun positie als toonaangevende dienstverleners in de verhuis- en logistieke sector. De Jong Verhuizingen heeft de ervaring en de kennis om verhuizingen op maat te kunnen regelen, in zowel het binnen- als buitenland, waarbij Noord-Europa de hoofdmoot voerde.

HALO Removal Logistics biedt met hun wereldwijde netwerk openingen in landen die er eerder nog niet waren voor De Jong Verhuizingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de eilanden van Zuid-Europa (Azoren, Madeira, Canarische eilanden, Cyprus en Malta), maar regelt ook verhuizingen naar andere landen over de hele wereld zoals Dubai, Australië en Curaçao.

Samenwerking De Jong Verhuizingen en HALO LogisticsV.l.n.r: Maurits de Jong, Peter de Jong (eigenaren De Jong Verhuizingen) en Hans Hageman (eigenaar HALO Removal Logistics).

Nog meer internationale verhuizingen

Peter de Jong, van De Jong Verhuizingen, is zeer content met de samenwerking met HALO Removal Logistics: “Het is een verhuisbedrijf dat komt uit de internationale verhuiswereld. Dat betekent voor ons dat wij straks nog meer internationale verhuizingen gaan doen. Niet alleen in Zuid-Europa, maar over de hele wereld. Hoe dat kan? HALO Removal Logistics heeft een netwerk van agenten over de hele wereld. Dat is goud waard, want die agenten zorgen ervoor dat de complete verhuizing ingeklaard en afgeleverd kan worden.”

Hans Hageman, eigenaar van HALO Removal Logistics, ziet nieuwe kansen door de samenwerking met De Jong Verhuizingen: “De beide bedrijven sluiten perfect bij elkaar aan. Dat is ook al zo bij onze motto’s ‘We move your world’ van De Jong Verhuizingen en ‘Uw wereldverhuizer’ van Halo Removal Logistics. Het gaat een hele prettige en dynamische ontwikkeling worden. Een oplossing gericht op de toekomst voor al onze klanten over de hele wereld.”

De Jong Verhuizingen en HALO Removal Logistics kijken uit naar hun toekomst samen en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal leiden tot een nog betere dienstverlening voor hun klanten. Zo zal er ook een nieuwe website voor HALO komen om de samenwerking kracht bij te zetten.

Samenwerking tussen De Jong Verhuizingen en HALO Removal Logistics