Verhuizing Friesland en omstreken

Trucktour

De Jong Verhuizingen - Dé erkende verhuizer voor een zorgeloze verhuizing.

De geheime formule voor een succesvolle georganiseerde verhuizing is kwaliteit. Kwaliteit in de ruimste zin van het woord. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen weten ze hoe ze zaken moeten aanpakken in alle verschillende verhuissituaties. Dit is niet alleen tijdens een verhuizing, maar tijden de gehele verhuisperiode.

Hoge kwaliteit door ervaring en vakbekwaamheid 

Bij een verhuizing is een strakke planning essentieel, omdat wij als Firma de Jong de eis stellen om uw verhuizing met een hoge kwaliteitsgraad uit te voeren. Wij kunnen u dit garanderen dankzij onze ervaring, professionaliteit, vakbekwame personeel en een breed scala aan verhuishulpmiddelen. Hiermee bieden wij de totaaloplossing voor iedere verhuizing en voor ieder budget. Wanneer het nu gaat om het verhuizen van alleen uw grote inboedelstukken of het verzorgen van uw gehele verhuizing, bij De Jong zijn uw spullen in goede handen.

De Jong kan u zelfs uw gehele verhuizing in Friesland en omstreken uit handen nemen. Bij deze all-in verhuizingen zal de Jong Verhuizingen zorg dragen voor het gehele verhuisproces. Van het in- en uitpakken van uw spullen tot het dé- en monteren van uw bedden en kasten. Voor u een hele zorg minder…

Bij De Jong Verhuizingen bent u verzekerd van een geslaagde verhuizing. Om een verhuizing optimaal te kunnen organiseren, komt onze verhuisadviseur van te voren bij u langs om een aangepaste offerte voor u te maken. Uw verhuiswensen zijn essentieel tijdens uw verhuizing en worden meegenomen in uw verhuisofferte.

Verhuizing Friesland en omstreken:

Ons verhuisbedrijf helpt u graag bij een verhuizing van of naar Friesland.

Vraag direct een offerte aan

Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.