Verhuizen naar Zweden: creëer uw Zweedse droom!

Vanaf de jaren negentig is Zweden erg populair onder Nederlanders en Belgen. Deze enorme vraag heeft De Jong Verhuizingen beantwoord met maandelijkse groupage-ritten naar Zweden. Heeft u emigratieplannen naar Zweden? De Jong Verhuizingen kan u hierbij helpen. Wanneer u zich laat verhuizen naar Zweden door De Jong Verhuizingen zullen uw spulletjes in onze grote, comfortabele en verwarmde verhuiswagens worden vervoerd. Onze verhuizers komen regelmatig op diverse plaatsen in Zweden en kennen er de bestemmingen goed.

Verhuizen naar Zweden: Maak gebruik van de groupagekorting!

Onze verhuisadviseur voor internationale verhuizingen begeleidt u bij het verhuizen naar Zweden. Tijdens het gehele verhuisproces is hij 24/7 uw aanspreekpunt. Doordat De Jong Verhuizingen meerdere malen per maand verhuizingen naar Zweden verzorgt heeft u veel keuze in de vertrek en aankomst data. Daarnaast wordt er ook veel samengewerkt met erkende collega verhuisbedrijven. U profiteert hierdoor direct van het combinatievoordeel wanneer u gaat verhuizen naar Zweden.

Verhuizen naar Zweden?

Vraag vrijblijvend een verhuistaxatie aan!

Neem direct contact op

U kunt natuurlijk ook bellen: 0514 591 362.

Populaire bestemmingen in Zweden

De afgelopen jaren hebben wij veel Nederlanders geholpen met het organiseren en uitvoeren van verhuizingen naar Zweden. De meest populaire bestemmingen in Zweden zijn: Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Boras, Karlstad, Munkfors, Hagfors, Karlskrona, Helsingborg, Halmstad, Uppsala, Mora, Borlänge, Örebro, Gävle, Växjö, Sundsvall, Umea en Östersund.

Hulp bij je verhuizing naar Zweden

Er zijn verschillende regio’s in Zweden, vooral op het platteland, waar ze een speciaal programma hebben om nieuwe bewoners aan te trekken. Vooral op het platteland hebben veel plaatsen te maken met krimp en met deze programma’s wordt er voor gezorgd dat er meer nieuwe bewoners komen.
Met deze programma’s worden nieuwe bewoners geholpen met zaken als woonruimte, werk en andere zaken. Als je interesse hebt om je ergens in Zweden te gaan vestigen informeer dan altijd even bij de gemeente of ze je kunnen helpen bij emigratie.

6 redenen om te emigreren naar Zweden met De Jong Verhuizingen…

Voor u hebben we opgesomd waarom wij vinden dat u een goede verhuizer verdient bij uw emigratie naar Zweden. Als familieverhuisbedrijf vinden we dit erg belangrijk en staan hier dan ook voor 100% achter:

Persoonlijke inboedeltaxatie

Bij het voorbereiden van uw emigratie hoort natuurlijk ook de voorbereiding van de daadwerkelijke verhuizing. Onze verhuisadviseur, die tijdens uw gehele emigratie uw aanspreekpunt is, komt vrijblijvend een verhuisofferte voor u maken bij u aan huis. Al uw verhuiswensen neemt hij mee in de offerte en zal u adviseren met de voorbereidingen van uw emigratie.

Verstand van zaken

Al onze verhuizers hebben een verhuisopleiding gevolgd en beoefenen minimaal drie jaar hun beroep uit. Ook volgen ze de nodige cursussen om up-to-date te blijven.

Klein, maar fijn

Waar wij als familieverhuisbedrijf veel waarde aan hechten is de persoonlijke begeleiding van uw emigratie. Tijdens dit traject zijn wij ten alle tijde bereikbaar voor u om bij eventuele veranderingen in de planning, snel te kunnen schakelen.

Verhuizen naar Zweden tactiek

Gedurende uw gehele emigratie is onze verhuisadviseur uw aanspreekpunt. Ook passen we deze strategie toe tijdens uw verhuizing naar Zweden. Zowel bij het laden van uw inboedel in Nederland en het lossen van uw inboedel in Zweden, zijn het dezelfde verhuizers die uw spulletjes op de juiste plaats in uw nieuwe woning zetten. Dit wordt door onze klanten altijd als zeer prettig ervaren.

Douaneformaliteiten

Voor het in- en uitklaren van uw inboedel en het afhandelen van douaneformaliteiten kunt u ook bij ons terecht. Voor Zweden is dit niet nodig, maar wanneer u buiten de EU verhuist maken wij dit voor u in orde. U zult er geen omkijken naar hebben!

Weersomstandigheden

Onze verhuizers maken maandelijks verhuisritten naar Scandinavië en zijn eraan gewend om verhuizingen te laden en lossen in Zweden. Al vele jaren voeren wij verhuizingen naar Zweden uit, waar veel tevreden klanten uit zijn voortgekomen. Onze jongens weten goed om te gaan met de smalle en heuvelachtige wegen en de soms barre weersomstandigheden. Onze verhuiswagens zijn allemaal uitgerust met winterbanden, verwarming en sneeuwkettingen, met als doel; uw spulletjes in goede orde af leveren.

Verhuizen naar Zweden?

Vraag vrijblijvend een verhuistaxatie aan!

Neem direct contact op

U kunt natuurlijk ook bellen: 0514 591 362.

Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.