Verhuizen naar Spanje: Op zoek naar de Spaanse zon!

Veel Nederlanders die genieten van hun oudere dag nemen de beslissing om te emigeren naar de Spaanse zon. Soms alleen voor een winterperiode, maar ook pertinent. Heeft u ook emigratieplannen naar Spanje? De Jong Verhuizingen kan u hierbij helpen. Vaak rijden de verhuiswagens van De Jong Verhuizingen naar bestemmingen in heel Spanje. Wanneer u zich laat verhuizen naar Spanje door De Jong Verhuizingen zullen uw spulletjes in onze grote, comfortabele en verwarmde verhuiswagens worden vervoerd. Onze verhuizers komen regelmatig op diverse plaatsen in Spanje en kennen er de bestemmingen goed.

Verhuizen naar Spanje: Maak gebruik van de groupagekorting

Onze verhuisadviseur voor internationale verhuizingen begeleidt u bij het verhuizen naar Spanje. Tijdens het gehele verhuisproces is hij 24/7 uw aanspreekpunt. Doordat De Jong maandelijks verhuizingen naar Spanje verzorgt heeft u veel keuze in de vertrek en aankomst data. Daarnaast wordt er ook veel samengewerkt met erkende collega verhuisbedrijven. U profiteert hierdoor direct van het combinatievoordeel wanneer u gaat verhuizen naar Spanje.

Populaire bestemmingen in Spanje

De afgelopen jaren hebben wij veel Nederlanders geholpen met het organiseren van het verhuizen naar Spanje. De meest populaire bestemmingen in Spanje zijn: Barcelona, Benidorm, Madrid, Zaragoza, Murcia, Sevilla, Malaga, Valencia, Alicante, Sabadell, Burgos en Lloret de Mar.

Verhuizen naar Spanje? Laat u verrassen!

Vraag vrijblijvend een verhuistaxatie aan

Neem direct contact op

U kunt natuurlijk ook bellen: 0514 591 362.


Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.