Verhuizen naar Scandinavië


Bij een emigratie naar een land in Scandinavië komt veel kijken. Naast de daadwerkelijke verhuizing moet er veel worden geregeld zoals het invullen van de douanepapieren en eventuele opslag van de goederen.
De Jong verhuizingen heeft al vele jaren ervaring met verhuizingen naar Scandinavië.
Onze verhuizers komen regelmatig op diverse plaatsen in Scandinavië en kunnen u uitstekend adviseren bij uw emigratie. Tijdens de verhuizing is onze verhuisadviseur uw vaste contactpersoon. De verhuisadviseur is 24/7 uw vaste aanspreekpunt en zorgt er voor dat u altijd op de hoogte wordt gehouden.


Voordelig Verhuizen naar Scandinavië : Groupagekorting


Doordat wij regelmatig naar diverse locaties in Scandinavië rijden kunnen wij ook ritten combineren. Dit levert natuurlijk voordeel op en dit voordeel rekenen we daar aan u. Zo profiteert u direct bij uw verhuizing naar Scandinavië.

Redenen om naar Scandinavië te verhuizen


Elk jaar zijn er weer talloze Nederlanders en Belgen die op zoek gaan naar meer ruimte en rust en vrijheid en emigreren naar Scandinavië De redenen om te gaan wonen in ZwedenNoorwegen of Denemarken lopen uiteen maar wij hebben de belangrijkste redenen op een rijtje gezet.

Natuur

Een van de belangrijkste redenen om naar Scandinavië te emigreren is voor veel mensen de natuur. Door de veel lagere bevolkingsdichtheid in Scandinavië is er veel natuur dan in Nederland en die is in veel opzichten prachtig om te zien. Van bergen tot fjorden en van rivieren tot enorme bossen, je vindt het allemaal in Scandinavië. Veel mensen kiezen er dan ook voor op het platteland tussen de natuur te gaan wonen.

Wonen

De huizen, en in het bijzonder die op het platteland, zijn vaak een stuk goedkoper dan die in Nederland. Dat maakt het voor Nederlanders enorm aantrekkelijk om hier op zoek te gaan naar een nieuw huis.

Goede baanmogelijkheden

In veel Scandinavische landen zijn ze op zoek naar goed opgeleide mensen. Afhankelijk van de beroepsgroep helpt het hier natuurlijk of je de taal van het land spreekt. De salarissen zijn over het algemeen vergelijkbaar met de salarissen in Nederland in Belgie. 

Sociale voorzieningen

De sociale voorzieningen in de Scandinavische landen zijn over het algemeen goed geregeld. Denk bijvoorbeeld aan 2 weken ouderschapsverlof voor vaders in Denemarken of een werkeloosheidsuitkering in Zweden.

 

Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.