Verhuizen naar Noorwegen: Verhuisplannen?

Veel Nederlanders en Belgen hebben zich al laten verleiden tot het prachtige landschap van Noorwegen. Soms geeft de werksituatie aanleiding tot emigratie naar Noorwegen, maar vaak willen emigranten ontsnappen uit de hectiek van Nederland en zijn ze op zoek naar meer rust in hun leven. Noorwegen is het land met prachtige fjorden en uitgestrekte bossen in een ongerepte natuur. Daarnaast is Noorwegen een rijk en welvarend land en zijn veel (sociale) zaken goed geregeld.


Emigreren naar Noorwegen

Bij het emigreren naar Noorwegen komt veel kijken. De Jong Verhuizingen helpt emigranten met het realiseren van deze uitdaging! Maandelijks verzorgd De Jong Verhuizingen groupage-ritten naar diverse bestemmingen in Noorwegen. Heeft u emigratieplannen naar Noorwegen? De Jong Verhuizingen kan u hierbij helpen. Wanneer u zich laat verhuizen naar Noorwegen door De Jong Verhuizingen zullen uw spulletjes in onze grote, comfortabele en verwarmde verhuiswagens worden vervoerd. Onze verhuizers komen regelmatig op diverse plaatsen in Noorwegen en kennen er de bestemmingen goed.
Wij helpen u met de juiste papieren voor de douane zodat uw emigratie naar Noorwegen soepel verloopt.

Verhuizen naar Noorwegen: Maak gebruik van de groupagekorting!

Onze verhuisadviseur voor internationale verhuizingen begeleidt u bij het verhuizen naar Noorwegen. Tijdens het gehele verhuisproces is hij 24/7 uw aanspreekpunt. Doordat De Jong Verhuizingen meerdere malen per maand verhuizingen naar Noorwegen verzorgt, heeft u veel keuze in de vertrek- en aankomstdata. Daarnaast wordt er ook veel samengewerkt met erkende collega verhuisbedrijven. U profiteert hierdoor direct van het combinatievoordeel wanneer u gaat verhuizen naar Noorwegen.

Vraag vrijblijvend een verhuistaxatie aan!

Neem direct contact op

U kunt natuurlijk ook bellen: 0514 591 362.

De Scandinavië specialist

verhuizen scandinavie

Onze chauffeurs komen het hele jaar door in Scandinavië en kennen deze landen dan ook als geen ander. De chauffeurs en de vrachwagens zijn uitstekend voorbereid op de soms barre weersomstandigheden in Zweden, Noorwegen en Denemarken. Onze vrachtwagens zijn verwarmd en zijn voorzien van winterbanden en sneeuwkettingen.

Redenen om naar Noorwegen te emigreren

De redenen om te emigreren naar Noorwegen lopen niet zo heel ver uit een. Voor de grootste groep is de belangrijkste reden de rust en de natuur die ze in Noorwegen kunnen vinden. In Nederland kunnen ze die niet vinden. Een belangrijke randvoorwaarde voor de emigratie is het economisch klimaat in Noorwegen. Het land bezit veel olie- en gasvelden en kan dankzij de het vele stromende water in het land eenvoudig duurzame energie opwekken. Daardoor kan het land de gehele bevolking voorzien van duurzame energie. Door deze welvaart is de kans op een baan relatief hoog.

Huizen in Noorwegen

Grond en huizen zijn  in Noorwegen vele malen goedkoper dan in Nederland. Vooral huizen buiten de stad, in de provincie zijn stukken goedkoper dan dat we gewend zijn. Het huizenaanbod in Noorwegen is makkelijke te vinden via verschillende vastgoedwebsites. Over de prijzen kan net als bij ons onderhandeld worden. Het is dus verstandig om van te voren te kijken wat er voor vergelijkbare huizen is betaald.

Werken in Noorwegen

Als je op zoek gaat naar een baan in Noorwegen is het verstading om je Nederlandse diploma’s te laten erkennen. Hiervoor kan je in Nederland terecht bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Er zijn in Noorwegen diverse banensites waar de verschillende vacatures te vinden.

De taal

Als je gaat emigreren naar Noorwegen is het verstandig om de taal van te voren te leren. Noors is een taal de redelijk verwant is aan het het Deens en het Zweeds. Noors is voor Nederlanders vaak relatief eenvoudig om te leren. Veel woorden komen bijna overeen of lijken op elkaar. Er zijn in Nederland diverse taalscholen waar je een cursus Noors kan doen. Dit is natuurlijk ook handig als je op zoek gaat naar een baan waar het vereist is dat je Noors spreekt.

Populaire bestemmingen in Noorwegen

De afgelopen jaren hebben wij veel Nederlanders geholpen met het organiseren en de uitvoering van het verhuizen naar Noorwegen. De meest populaire bestemmingen in Noorwegen zijn: Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Drammen, Lillehammer, Kongsberg, Larvik, Skien, Porsgrunn, Moss, Frederikstad en Haugesund.

Verhuizen naar Noorwegen?

Vraag vrijblijvend een verhuistaxatie aan!

Neem direct contact op

U kunt natuurlijk ook bellen: 0514 591 362.

Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.