Verhuizen naar Duitsland: Wonen bij de oosterburen

Verhuizen naar Duitsland is erg populair bij Nederlanders, vooral op het grensgebied bij Nederland. Groot en goedkoop wonen. De Jong Verhuizingen kan u hierbij helpen. Een aantal malen per maand rijden de verhuiswagens van De Jong Verhuizingen naar bestemmingen in heel Duitsland. Wanneer u zich laat emigreren door De Jong Verhuizingen zullen uw spulletjes in onze grote, comfortabele en verwarmde verhuiswagens worden vervoerd. Onze verhuizers komen regelmatig op diverse plaatsen in Duitsland en kennen er de bestemmingen goed.

Verhuizen naar Duitsland: Maak gebruik van de vele extra diensten!

Onze verhuisadviseur voor internationale verhuizingen begeleidt u bij het verhuizen naar Duitsland. Tijdens het gehele verhuisproces is hij 24/7 uw aanspreekpunt. Doordat De Jong maandelijks verhuizingen naar Duitsland verzorgt heeft u veel keuze in de vertrek en aankomst data. Daarnaast wordt er ook veel samengewerkt met erkende collega verhuisbedrijven. U profiteert hierdoor direct van het combinatievoordeel wanneer u gaat verhuizen naar Duitsland.

Emigreren naar Duitsland

Mensen vertrekken om verschillende redenen naar Duitsland. Sommige gaan voor de goedkopere huizen, andere voor de ouderwetse normen en waarden die zie ze in Nederland missen. Een ander belangrijk punt voor veel mensen is de mogelijkheid om dichter bij de natuur te wonen. Duitsland is een land waar je als Nederlander goed kan werken mits je Duits op een goed niveau is. Het klimaat is wat zachter dan bijvoorbeeld in Zweden en Noorwegen. wat voor veel mensen Vele Nederlanders gingen u al voor en wonen met veel plezier in Duitsland.

Omdat Duitsland ook lid is van de Europese Unie is het redelijk eenvoudig om te emigreren naar Duitsland. Heeft u vragen over uw emigratie naar Duitsland? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Populaire bestemmingen in Duitsland

De afgelopen jaren hebben wij veel Nederlanders geholpen met het organiseren van de emigratie naar Duitsland. De meest populaire bestemmingen in Duitsland zijn: Berlijn, München, Frankfurt, Hamburg, Düsseldorf, Köln, Essen, Bremen, Leipzig, Hannover, Münster, Karlsruhe, Ulm, Stuttgart, Nürnberg, Potsdam, Dresden, Lübeck, Bielefeld, Magdenburg en Rostock.

Wilt u graag weten hoeveel u kunt besparen op het verhuizen naar Duitsland?

Vraag direct een offerte aan

Neem direct contact op

U kunt natuurlijk ook bellen: 0514 591 362.

Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.