Project verhuizingen

Bij een bedrijfsverhuizing is het van belang te zorgen voor een zo efficiënt mogelijke verhuizing. Een bedrijf sluit niet even haar deuren voor haar medewerkers en klanten omdat ze gaan verhuizen. Om dit mogelijk te maken, komen onze adviseurs graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en samen met u alles zo goed mogelijk voor te bereidden.

De projectleider van De Jong Verhuizingen stelt samen met u een verhuisplan op. Dit plan zal worden vertaald in een gedetailleerd draaiboek. Dit is voor u de garantie dat de gehele verhuizing op de meest efficiënte manier wordt uitgevoerd en dat onaangename verrassingen worden voorkomen. Alle medewerkers en bewoners weten ruim van tevoren wanneer zij kunnen beginnen met het inpakken van de dozen, en wanneer hun werkplek, afdeling met inboedel wordt verhuisd. In een draaiboek wordt omschreven wie wat doet, en in welke volgorde de verhuizing plaatsvindt. We geven aan hoe er gecodeerd wordt, en ook staat beschreven wie het meubilair demonteert, de pc's afkoppelt, etc. Door de goede afspraken die wij over deze zaken maken, kunt u er zeker van zijn dat op de nieuwe locatie alles weer op de juiste plaats komt te staan.

Tevens zullen wij, indien hier behoefte aan is, een voorlichtingsmiddag geven aan diegenen die de verhuizing moeten coördineren op hun afdeling. Naast het verhuizen van bedrijven, inclusief kantoren, machines en installaties, zorgen wij indien u dit wenst ook voor het schoon opleveren van uw oude locatie. Ook kunt u voor de meest uiteenlopende transportwerkzaamheden, zowel nationaal als internationaal bij ons terecht. Wij verzorgen dit geheel voor u, van het afhalen en verpakken, tot en met de documenten, inklaring en het afleveren ter plekke. Naast alle beschermende maatregelen ter voorkoming van schades, aan de te verhuizen goederen, brengen wij ook, waar nodig, beschermingen aan; vloerbedekking, liften, wanden enz., in en rond de laad,- en loslocaties, om schade door stoten of klimatologische invloeden zoals regen, sneeuw e.d. te voorkomen.

 

Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.