Piano- en vleugelverhuizingen

Over het verhuizen van piano's en vleugels valt niet te twisten: het is zwaar en het is hoe dan ook verstandig om een specialist in de arm te nemen. Een vleugel kan namelijk wel 400 kilo wegen!

Een piano of vleugel verhuizen is dus echt specialistenwerk. Het is een zwaar object en piano’s zijn erg gevoelig voor temperatuursverschillen en veranderingen in de luchtvochtigheid. Wij vervoeren uw piano of vleugel in een speciale gewatteerde hoes en met een luchtgeveerde verhuiswagen. Als u deze klus aan ons overlaat bespaart u zich een hoop gedoe en eventuele schade aan uw piano, uw woning en uzelf. Kan uw piano of vleugel nog niet direct geplaatst worden op het nieuwe adres? Denk dan eens aan piano-opslag in één van onze verwarmde en geconditioneerde opslagruimtes. Met onze 24 uurs bewaking kan uw piano niet in betere handen zijn.

Enkele tips ter voorbereiding op uw piano- of vleugelverhuizing

Wilt u zeker weten dat uw piano door de deuren, gangen etc. past, maakt u dan een mal van karton van de zijkant van uw piano en kijk of de piano er op zijn zijkant doorheen past door de mal plat op de grond te houden

  • Wat voor soort vloer heeft u op het laad- en losadres? Geeft u de details daarvan door aan ons, dan kunnen wij accurate bescherming meenemen
  • Is er sprake van een verdieping? In sommige gevallen kan een piano maar op één manier naar binnen, meestal gaat dit met een ladderlift soms zelfs alleen maar met een grote kraan; hoe meer informatie we van te voren hebben, des te beter kunnen we u van dienst zijn.

Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.