Particuliere verhuizingen

Verhuizen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Wanneer u dit aan een verhuizer overlaat, wilt u graag 100% zeker weten dat uw verhuizing in vertrouwde handen ligt. De Jong Verhuizingen is hiervoor uw aangewezen verhuispartner! Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke spullen met zorg worden verhuisd.

Om deze kwaliteit te kunnen garanderen zijn al onze verhuizers speciaal geschoold. Alle verhuizers hebben een speciale verhuisopleiding gehad en zijn in staat om de meest kwetsbare stukken voor u te verpakken en over te brengen naar uw nieuwe woning. Behalve goed personeel is het van belang om uw verhuizing met perfect materiaal uit te voeren. De Jong Verhuizingen is hierdoor in staat om alle soorten verhuizingen uit te voeren. 

Of u nu verhuisd naar een bungalow of naar een appartement op de 6e etage; De Jong Verhuizingen maakt het voor elkaar!

Voor het garanderen van een zorgeloze verhuizing maken wij o.a. gebruik van garderobeboxen, bankhoezen, fauteuilhoezen, matrashoezen, pianohoezen en uw schilderijen worden in speciale koffers vervoerd. Wij hebben verhuiswagens in diverse soorten en maten en beschikken over verschillende verhuisliften.

Verhuisd u naar of vanaf de onderstaande woonplaatsen? De verhuisadviseur van De Jong Verhuizingen kan u op zeer korte termijn een vrijblijvende verhuisbezoek komen verzorgen.

Heeft u een vraag over uw verhuizing of wilt u een afspraak maken met onze verhuisadviseur?

Vraag direct een offerte aan

Neem direct contact op

U kunt natuurlijk ook bellen: 0514 591 362.

Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.