Inboedelopslag - veilig opslaan van uw inboedel

Het opslaan van uw inboedel kan in veel gevallen een uitkomst zijn in de periode van het ver- en aankopen van uw oude- of nieuwe woning. Het komt vaak voor dat de oude woning al verkocht is, terwijl er nog niet een nieuwe woning gevonden is, of betrokken kan worden. Of gaat u voor langere tijd naar het buitenland? Dan kunt u uw spullen bij ons opslaan!

U kunt er voor kiezen om uw spulletjes door ons te laten ophalen, of u kunt het zelf komen brengen. Wanneer u ervoor kiest dit aan ons uit te besteden, worden uw spulletjes door onze vakmensen zorgvuldig geladen in inboedelboxen van 10 cbm of in inboedelcontainers van 33 cbm. Ons verhuisteam maakt tijdens het verpakken van uw inboedel te allen tijde gebruik van verhuisdekens en diverse verpakkingsmaterialen. De inboedelboxen en opslagcontainers staan in een geklimatiseerde en stofvrije opslagloods. Deze opslagloods is met een modern alarmsysteem zeer goed beveiligd tegen brand en inbraak.

Als u na een bepaalde tijd een woning gevonden heeft, kunnen wij de containers met de vorkheftruck in de verhuiswagen zetten, zodat we gelijk vanuit de opslagcontainers uw spullen het nieuwe huis in kunnen brengen. Alles wordt dan weer keurig op de juiste plaats gezet, zodat u alle spulletjes weer op de juiste manier kunt indelen.

Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.