De Jong Verhuizingen gaat samenwerkingsverband aan met Dorcas!

Wij hebben een nieuwtje! Sinds begin februari is De Jong Verhuizingen een samenwerking aangegaan met Dorcas. Om ons steentje bij te dragen aan het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Nederland, zijn wij een inleverpunt geworden voor kleding voor de goede doelen van Dorcas. De ingezamelde kleding wordt gesorteerd en, voor een groot deel, verkocht in hun winkels. Met de opbrengsten uit de verkoop van kleding kan Dorcas kansrijke leefomgevingen opzetten voor kwetsbare mensen. Ook werken wij samen met hen op het gebied van bruikbare spullen en inboedel, zodat ook dit verkocht kan worden.

Samenwerking Dorcas Kledingdepot De Jong Verhuizingen

Duurzame verandering

Dorcas investeert in duurzame verandering in het leven van mensen die achtergesteld worden. Bij armoede, uitsluiting en crisis creƫren zij mogelijkheden voor hen om tot bloei te komen. Dorcas werkt in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten, waar zij jaarlijks ruim meer dan een miljoen mensen bereiken.

Met deze samenwerking hopen wij Dorcas te kunnen helpen om hun kringloopwinkels, verspreid over heel Nederland, te vullen met kleding, inboedel en andere spullen. Zo kan de opbrengst van deze artikelen naar projecten voor mensen in nood.

Heb je vragen over onze samenwerking of wil je zelf je kleding, inboedel of andere spullen bij ons inleveren? Neem dan contact op met Afke!

dorcas

De Jong Verhuizingen gaat samenwerkingsverband aan met Dorcas!