Als ervaren specialist op het gebied van verhuizingen naar Scandinavië‎ rijden wij regelmatig met onze verhuiswagen naar Denemarken, Zweden of Noorwegen. Doordat wij regelmatig deze kant op en we liever niet met halflege verhuiswagens willen rijden proberen we verschillende verhuizingen zo veel mogelijk te combineren. Dit levert natuurlijk een kostenbesparing waardoor wij de tarieven voor onze verhuizingen laag kunnen houden.

Hoe werkt groupage?

Bij groupage transport draait het allemaal om de planning. Via onze innovatieve planningmethoden maken aan de hand van alle bestemmingen waar we heen rijden een planning. We kijken hierbij hoe we zoveel mogelijk verhuizingen kunnen combineren om de verhuiswagen zo efficient mogelijkte kunnen beladen. Dit geldt niet alleen voor de weg naar Scandinavië‎ maar ook voor de weg terug naar Nederland. Doordat we de verhuiswagens op deze manier op een efficiente manier kunnen inzetten kunnen we de kosten ook beperken.

Groupage korting

De groupage korting is natuurlijk afhankelijk van de hoeelheid ritten die we in de periode dat u wilt gaan verhuizen. Neem voor meer informatie over groupage korting contact met ons op.

 

 

Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.