Archiefopslag

De Jong Verhuizingen kan het beheer en onderhoud van uw bedrijfsinformatie op een voordelige en efficiënte wijze uit handen nemen. Het opslaan van archieven is een dure en kostbare aangelegenheid met weinig tot geen rendement. Doordat er op grote schaal vraag is naar archiefopslag is De Jong Verhuizingen in staat om dit tegen een scherp tarief aan te bieden.

De juiste faciliteiten

De modernste techenieken en de nodig know-how zorgen ervoor dat archiefinformatie veilig en netjes wordt opgeslagen. Met de juiste faciliteiten als camerabewaking, temperatuur gestuurde verwarming.

Complete oplossing

De Jong Verhuizingen werkt nauw samen met een grote logistieke dienstverlener wat veel voordelen voor u oplevert. Het aanvragen van een pallet op zeer korte termijn is daardoor geen probleem. Voor u betekend dit een centraal punt waar u zich op kunt richten, en wij verzorgen voor u de meest efficiënte oplossing!

Bewaartermijn en digitalisering

Wij houden de bewaartermijnen van uw archief nauwlettend in de gaten. Voor elke afzonderlijke branche kunnen deze verschillend zijn. Ook voor de digitalisering van uw archief bieden wij uitgebreide mogelijkheden. Gedeeltelijke of volledige digitalisering biedt vele mogelijkheden met betrekking tot beheer en raadpleging van uw archief. 

Waarom kiest u voor De Jong Verhuizingen?

  • Garantiecertificaat tot €100.000,-
  • Geen aanbetalingen op uw verhuizing
  • Hoge klantwaardering
  • Al 100 jaar een vertrouwd familiebedrijf 

Vraag direct een offerte aan icon_button

Liever een uitgebreide offerte?

Gebruik dan ons uitgebreide offerte formulier.